Rektör Hocamız Himayesinde İlk Toplantı Gerçekleştirildi

DSC_3489 DSC_3491

İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu, Konsey Başkanı Enes KAŞKAŞ’ın öncülüğünde Rektor Hocamız Prof.Dr. Mahmut AK ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Profesörler Evi’nde öğle yemeği ile beraber gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut AK, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Halis Yunus ERSÖZ ve Prof.Dr. Bayram Mert SAVRUN, Rektör Genel Sekreteri Metin KÜÇÜK,  SKS Daire Başkanı Yavuz PADEM, İstanbul Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes KAŞKAŞ ve Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Samimi bir havada gerçekleştirilen toplantıda okulumuzun sıkıntıları ve çözüm önerileri, son zamanlarda çıkan provakatif dedikoduların önüne geçilmesi için tedbirlerin yanı sıra Öğrenci Konseyinin 2017 yılı içerisinde gerçekleştirecek olduğu projeler görüşüldü.

Toplantı Sonrası Toplu Fotoğraf Çekildi

15/01/2017